FAQ - Ofte stilte spørsmål

Hvordan booker vi? 

Jeg er lett å nå via mail eller pr.telefon. Kontaktskjema er også tilgjengelig her på nettsiden. Dere må gjerne notere datoen deres, skrive litt om dere selv og hvor bryllupet finner sted.

Hvor lang tid i forveien er det lurt å booke?

De fleste booker dato 10-12 måneder i forveien. Det er ikke alltid at datoen er satt når brudepar tar kontakt. Er dere i tvil om dato og om jeg er tilgjengelig? Ta kontakt så finner vi den beste løsningen sammen. 

Når og hvordan betaler vi?

All fakturering skjer via mail. Ved booking av dato har jeg et reservasjonsgebyr på 5000,- som er en del av den totale pakkeprisen. Dette refunderes ikke ved avbestilling av dato. Faktura for reservasjonsgebyret blir sendt ut ved endelig bekreftelse på booking av dato. Faktura på det resterende beløpet for pakken dere har valgt blir sendt ut i etterkant av bryllupet.

Møtes vi før bryllupet?

Ja, det gjør vi. Og vi kan treffes flere ganger om ønskelig. Vi setter opp et møte i forkant av bryllupet for å bli bedre kjent. Jeg ønsker å fange dagen på deres måte, så jo bedre jeg kjenner og forstår dere, jo lettere er det for meg å dokumentere nettopp deres historie. Hvor lang tid i forveien dere ønsker å avtale møte er helt opp til dere. Vi holder en tett og lett dialog fra dagen dere booker meg. 

Hvor mange bilder blir levert og kan vi bruke disse fritt?

Til de ulike pakkene blir det levert et utvalg av de beste bildene fra dagen deres. Jeg velger kvalitet fremfor kvantitet. Ønsker dere en komplett oversikt er det bare å ta kontakt. 

Bildene kan dere bruke fritt privat og dere bestemmer så selv hvor og hvordan dere ønsker å fremkalle/forstørre bildene. Jeg stiller gjerne med tips til leverandør for å sikre dere best mulig kvalitet. Bildene kan dere dele med familie og venner på den måten dere ønsker. 

Hva er inkludert?

Alle mine pakker inkluderer et møte i forkant av bryllupet. Et utvalg høyoppløselige filer, lettere bearbeidet, klare til fremkalling. I tillegg får dere fri support i forkant av bryllupet. Jeg deler erfaringer og tips slik at dagen deres blir slik dere ønsker den. 

Vi gifter oss i utlandet. Blir du med?

Selvsagt! Jeg fotografere bryllup over hele landet, også i utlandet. Så planlegger dere bryllup i København, Island, Frankrike eller Italia, hvor det måtte være, så reiser jeg dit dere ønsker meg. 

Vi er ikke så vant til å bli fotografert. Har du noen tips?

Jeg deler gjerne tips og erfaringer med mine brudepar. Og jeg legger mye i å få brudeparene mine til å bare være seg selv og nyte tiden de har foran kamera. Etter forberedelsesmøtet er dette noe dere straks føler dere tryggere på. Jeg kan også anbefale en forlovelsesfotografering i forkant. Dette vil gi dere en smakebit på hva som kommer, samt gjøre dere tryggere til fotograferingen på selve dagen. 

Hvor kan vi ta hovedbildene?

Har dere et personlig ønske når det gjelder valg av lokasjon? Bra! Ønsker dere å ta turen opp på fjellet eller på setra, eller båten ut til øya dere har badet ved siden dere var små? Ja, vi går gjerne for slike steder. Er lokasjonen dere ønsker et stykke fra vielsen, må man beregne reisetid til og fra lokasjon. Det anbefales å velge primært ett sted slik at vi får brukt tiden godt og kan bevare roen gjennom hele fotograferingen. Det beste tipset er å tørre å være personlig. Velg deres sted på deres premisser.